Prijzen website ontwikkeling en onderhoud

Onderstaande prijzen zijn indicaties van de uiteindelijke kosten. We kijken samen wat er nodig is voor jouw website en op basis daarvan maak ik een offerte. Passen onderstaande opties niet helemaal bij jouw wensen of weet je nog niet precies wat je wilt? Neem contact met mij op, ik denk graag met je mee! De prijzen voor het maken van de website zijn eenmalig. Na oplevering van de website kun je de website zelf onderhouden of kiezen voor één van de beheer- & onderhoudsabonnementen..

Maatwerk oplossingen

Op zoek naar eenmalige website optimalisaties ten behoeve van SEO of functionaliteit die nog niet bestaat? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Voor eenmalige, wijzigingen of toevoegingen aan bestaande websites zoals het aanpassen van kleuren, toevoegen van pagina’s, toevoegen/instellen van plugins (zoals contactformulieren) of SEO en/of toegankelijkheid optimalisaties hanteer ik een uurtarief van € 80,-, Deze uren factureer ik per kwartier, wanneer het werk een half uur duurt, betaal jij € 40,-. Verwacht je vaker wijzigingen of toevoegingen, raad ik je aan om te kijken naar mijn strippenkaart aanbod.

Ik hanteer zogenaamde ‘projectprijzen’ wanneer je nieuwe functionaliteit wilt laten ontwikkelen, zoals toevoegingen aan een functions.php bestand, een maatwerk WordPress plugin, een maatwerk WordPress thema óf een applicatie/website die gebruikt maakt van een maatwerk content management systeem (zoals Laravel in combinatie met bijvoorbeeld een JavaScript framework). Hiervoor maak ik eerst een uren inschatting, op basis van jouw wensen, om een zo eerlijk mogelijke prijs aan te kunnen bieden.

Strippenkaart voor onderhoud

Heb je niet wekelijks of maandelijks hulp nodig bij het aanpassen van jouw website, maar wil je af en toe iets bijwerken of aan laten passen? Neem dan een strippenkaart waarmee je 5 uur support inkoopt voor € 360,- (20 strippen) of 10 uur support voor € 700,- (40 strippen). Je krijgt hierbij dus korting op het uurtarief. De strippen worden per kwartier gerekend. Binnen de strippenkaart kan ik je helpen met technische aspecten, content of design aanpassingen, of nieuwe elementen voor je website.

Kleine Ondernemingsregeling

Omdat ik werk op basis van een Kleine Ondernemingsregeling (KOR) zijn al mijn prijzen vrijgesteld van belasting, ofwel OB o.g.v. artikel 25 Wet OB. Meer informatie over een KOR kun je vinden op de website van de Belastingdienst.