Werkwijze

Uitgekeken op uw huidige website, webshop of blog? Ik help u graag in het ontwikkelen van een nieuwe website, met uw bestaande content. Door een ruime keuze van WordPress templates zorg ik ervoor dat u weer helemaal verliefd wordt op uw website.

Is een standaard WordPress website niet voldoende of ontbreekt er net die ene functionaliteit Maatwerk oplossingen bouwen wij binnen het WordPress CMS als plugin, een in- en uitschakelbare functionaliteit binnen uw website, of geheel op maat met Laravel en React.

Naast een goed werkende website, (maatwerk) oplossing of advies krijgt u, bij het opleveren van bijvoorbeeld een nieuwe website, een volledige beschrijving over hoe deze werkt en hoe u zelf de website kunt onderhouden. U kunt ook uw website maandelijks door mij laten onderhouden. Neem hiervoor contact met mij op.

Nieuwsgierig naar wat ik verder voor u kan doen?

Bekijk mijn aangeboden pakketten of stuur mij een berichtje!

Optimalisatie en toegankelijkheid

Moeten uw bezoekers lang wachten tot uw website geladen is? Ik geef u graag advies over welke stappen u kunt ondernemen of help met het toepassen van oplossingen. Ook in het gebruiksklaar maken van uw website voor `screen readers` of andere voorlees software sta ik voor uw klaar.

2

Websites

10

Blogs

7

Jaar ervaring