Ik ben Thomas Schmidt

Hoi, ik ben Thomas Schmidt! Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere, gestudeerd in Breda en nu wonend in Leiden. In mijn vrije tijd sta ik op mijn crosstrainer (in combinatie met Netflix of Disney+) maar met mooi weer ben ik ook buiten hardlopend te vinden. Naast sporten werk ik graag aan mijn eigen projecten, vaak problemen of ideeën om problemen op te lossen in de vorm van websites en applicaties.

Door mijn nieuwsgierige aard heb ik een brede kennis van het ontwikkelen van websites en applicaties. Ik beheers daardoor verschillende programmeertalen zoals onder andere HTML, CSS, PHP en Javascript. Dit stelt mij toe in staat om naast de reguliere oplossingen, zoals plugins, ook nieuwe, maatwerk functionaliteit toe te voegen.

Naast het gebruik van verschillende programmeertalen heb ik ook kennis en ervaring met SEO, website optimalisatie, toegankelijkheid en affiliate marketing. Methoden en werkwijzen die ik dagelijks toe probeer te passen in de projecten waar ik aan werk. Dit zijn vaak WordPress websites maar ook maatwerk applicaties ontwikkeld met Laravel, een PHP framework.

Projecten

Een greep uit de opgeleverde projecten